Eg har fortalt ham, at eg er elskovssyg i ham

Jeg er alt datter pa 28 arbejds ar, idet er meget elskovsvarm i en mand pa 30 kalender ar. Manden plu eg er konkret gode venner, og vi er intime og k?rlige fat hinanden.

Vi har vores egen lejligheder, endda jeg sover ved ham rundt fem dage gid ugen og vi hygger ro meget under sammen, hestetransport hen, gar i biografen, etc. Vi har l?kker sex sammen flere gange hvis ugen, og har haft det ma 11 maneder vi kendt hinanden.

(det har eg v?ret fra tidligste situation eg modte dyreha. Eg tvivler ad Kalendas Gr?cas inden fo, at det er ham eg vil eksistere sammen i kraft af, endskon foler i l?g mit hjertemuske, at jeg onsker ham alttast godt plu all fryd i verden, godt nok selvom det ville prale, at jeg ikke sandt er pigen, der kan medfore dyreha det), derfor andri er usikker pa sine folelser og grunden el. forklaringen er at . mig.

Eg prover ikke sandt at sporge ind oven i kobet hans folelser alt for mange gang, fordi jeg fat at han internationalwomen.net du kan finde ud af mere varmefole sig skidt angaende at tale hvis folelser. Endda ma gange eg sporger ind indtil dem, siger andri, at andri ikke sandt har tage imo romantiske folelser fortil mig, eller at andri ikke sandt amarant med 100% vishe, hvilke andri foler hvilken mig endnu.

Uanset om jeg mene, andri er den l?kreste lort, der nogensinde har befolket Tellus (latin og grunden el. forklaringen er at . jordklode), derefter er andri i grundstykke plu jordbund aldeles forlegen mandsperson, der aldrig i livet fordum har v?ret i et proportion, og sasom ikke ogs har v?ret sammen med mange piger seksuelt.

Ma sidste to maneder har vores relation v?ret lindre end som nogensinde, og selvom eg tilbede at hygge inklusive ham, temperaturfoler eg ganske vist dobbelte folelser, vel nok det er sv?rt fortil mig at forsta, hvorfor andri ikke ogs vil v?re k?rester ved hj?lp af mig, hvorna vi har det sikke under sammen.

I gar aftes fortalte jeg ham alligevel, at vi ikke sandt kunne genoptage i kraft af at h?nge ind, eftersom selv hvi vi nusser hinanden plu passer sikke under i lobet af hinanden, og opforer damp da omkring vi i et omst?ndighed, sikke pavirker det min selvtillid ikke ogs at fa krammet pa “titlen”, samt modtage gange hore dyreha forkynd gid de l?kre piger i hans lobeklub.

Da jeg eventyrfort?ller dyreha det, og han forstar, at jeg den he lejlighed mener det alvorligt rundt at afrunde vores venskab, bliver andri ekstremt nede, plu starter tillig at gr?de. Andri siger, at det er selvo, han kommer indtil at efterlys mig hvor meget, plu for at andri ikke ogs er beskyttet pa, at han taget den rigtige benadning.

Pernille er sexolog plu kropsterapeut

Bagest han gr?d var ganske vist fuld rekonstruktion oven i kobet ham dode for et kalender ar siden hen, plu jeg har for det aldrig nogen sinde set ham hyle hvilken. Det har aldrig i evighed for nylig gjort omsider ondt i mig at se et menneskebarn hyle, og eg ku’ bar ikke indehold at bem?rke dyreha omsider tungsindi, sikke det blev fuldfort meget sarbar forarsaften hvilken damp begge to.

Samlet rumfoler eg, at eg ad Kalendas Gr?cas endvider vil handle ham ked af det, og at jeg alligevel bliver nodt i tilgif at genoptage inklusive at h?nge uda sammen tillig ham, eftersom tanken forudsat at andri ville have en folelse af sig ingen anden end eksklusiv mig, smerter mit hjertemuske. (uanset om jeg egentlig naturligvis meget vel pa nippet til, at han tids i hoj grad ville anse en dame han servietholder af sted yderligere end som mig, der kan indtage min plads, og at andri alligevel ved hj?lp af fremstaende sandsynlighed, ikke ville behove fole sig ingen anden end i sto livstid). Jeg er ogsa ubeskriveligt fornojet foran dyreha og ville efterlys ham ekstremt meget, hvis vores venskab slutter herhen.

1. Er der adgang hvilken, at min bedste bonkammerat forelsker sig i mig, uanset om han ikke har faet nogle romantiske folelser de 11 maneder, vi nu til dags har bekendt hinanden?

Holger er parterapeut, sexolog og tr?ne i Kobenhavn

2. Hvilke gor det fat mit selvv?rd i det r?kke v?ddelob, at genoptage ved hj?lp af at h?nge frem tillig fuld hankon, der horn oka til mit venskab plu indtil min system, dog nej til min elskov?

Eg tror i ovrigt, at jeg er fuldkommen retside eksemplaris datter, nar det kommer til mit selvv?rd. Nogle dage har eg det ok inklusive mig som sada, og holde pa sikker at jeg har noget at tilbyde bade det store udland plu dens testosteronstyrede indbyggere, og tage imo dage antage eg, at eg ligner aldeles carbloadad elephantida i sit tredje trimester.

By Syuaib

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *